domingo, 27 de noviembre de 2011

S'apropa el Torneig de Bàsquet Infantil Masculí

Des de fa 22 anys, se celebra el Torneig Infantil "Ciutat de l'Hospitalet", que organitza l'Associació Esportiva Santa Eulàlia (AESE). Aquest any, els dies escollits per a l'esdeveniment seran els dies 8, 9 i 10 de desembre, que s'iniciaran amb el partit inaugural entre l'AESE i el Joventut de Badalona. 

Està previst que la gran final es disputi el dia 10 de desembre, a les 12 del matí, al Poliesportiu de Santa Eulàlia, seu de l'equip amfitrió. Els dos finalistes de la passada edició, el Barça i el Joventut, són els gran favorits per aconseguir el títol. També hi haurà tres equips més amb representació a la màxima divisió nacional de bàsquet, l'ACB: el Reial Madrid, el Manresa i l'Unicaja, que intentaran donar la sorpresa. 

La resta d'equips confirmats per aquesta competició són el Sant Josep de Badalona, el CB L'Hospitalet i l'equip local, l'AESE. Tots aquests equips asseguren que l'espectacle serà la nota predominant en aquests tres dies, ja que totes les entitats tindran als seus millors jugadors a disposició, gràcies als dies en què es disputaran els partits. Així, el "Ciutat de L'Hospitalet" torna a confirmar-se com un dels millors torneigs de la categoria, juntament amb la Minicopa ACB i el Campionat d'Espanya. 

Per últim, l'Agrupació Esportiva Santa Eulàlia, en col·laboració amb l'Ajuntament de L'Hospitalet, ha comunicat que l'accés a la jornada final del dia 10 serà restringit per motius d'aforament. Els socis de l'equip hospitalenc tindran preferència a l'hora d'aconseguir entrades, que podran ser sol·licitades pel públic general si no s'exhaureixen abans.





   
Pòster promocional del Torneig Infantil
 

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario