martes, 10 de enero de 2012

El Barça s'imposa al Torneig Infantil de l'Hospitalet de bàsquet

El FC Barcelona va guanyar al Joventut de Badalona a la final del Torneig Infantil "Ciutat de l'Hospitalet", amb un marcador de 76-62.

Els primers minuts van ser de molta incertesa, amb els dos equips jugant amb molta tensió i nervis. Poc a poc van relaxar-se i mostrar el seu millor nivell. El primer en colpejar va ser el Barça, que al primer quart ja s'avançava per 18-13. La superioritat física dels blaugranes va ser un hàndicap massa elevat per als badalonencs, que no estaven còmodes en atac. Es va arribar al descans amb un 45-31 favorable al Barça.

A la represa la situació no ha canviat, i el FC Barcelona ha mostrat tota la seva qualitat per dominar el joc. Al final del partit, el 76-62 en l'electrònic reflectia la superioritat del conjunt blaugrana i la seva merescuda victòria al campionat, trencant a més la ratxa del Joventut de Badalona, que portava quatre victòries consecutives en aquest torneig.