sábado, 31 de diciembre de 2011

Carta oberta dels professionals radiofònics de Ràdio L'H

Aquesta és la carta oberta que van escriure els professionals de la Ràdio de L'Hospitalet, davant les retallades en l'àmbit públic provocades per la crisi:

Benvolguts amics,

Davant la incertesa del futur dels mitjans de comunicació públics de L'Hospitalet afectats, com tothom, per la maleïda crisi, la Gent d'Esports apostem, com no podia ser d'una altra manera, per la seva continuïat, i ens adherim a totes les iniciatives perquè així sigui.

No volem personalitzar aquest recolzament a la nostra ciutat. Entenem que els mitjans públics, de qualsevol localitat, regió o país, ben fets, són absolutament necessaris per poder explicar tot allò que ens és més pròxim i proper.

La gent d'esports de Ràdio L'Hospitalet comprovem dia a dia que la nostra presència per informar de tots els esdeveniments, amb el màxim rigor i professionalitat, provoca un alè més per dinamitzar i potenciar l'esport a L'Hospitalet. Sense proposar-nos-ho ens convertim, utilitzant un símil futbolístic, en el jugador número dotze de l'esport en la ciutat. I aquest és el gran tresor de la ràdio esportiva municipal.

L'estima i bon tracte que sempre rebem de les entitats esportives és el nostre millor aval. Passi el que passi, seguirem informant de tot allò que és notícia a l'esport de L'Hospitalet, fins l'últim moment, perquè el vostre constant reconeixement és el nostre principal valor i motor.

Fem ràdio per tots vosaltres, fem ràdio per L'Hospitalet, fem ràdio per totes aquelles persones que, de manera moltes vegades altruista, fan veritables esforços per mantenir en peu el seu club. Fem ràdio per donar veu a tothom. Fem ràdio perquè ens agrada i perquè estimem la nostra ciutat. I ens agradaria poder fer-ho sempre.

Logotip de la Ràdio de l'Hospitalet de Llobregat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario