viernes, 23 de diciembre de 2011

L'Hospi pateix la màgia del Barça

El partit va començar amb molt dinamisme en ambdós equips, realitzant el primer xut el C.E.L'Hospitalet per mitjà d'una falta a mitja distància que David Prats va enviar a la dreta de la porteria defensada pel porter barcelonista Pinto. El Barça va començar ràpidament a dominar la possessió de la pilota, i en una internada d'Isaac Cuenca per la banda, va arribar la primera ocasió de posar-se l'equip culer per davant del marcador. El defensa de l'Hospitalet Mousa va agafar per la samarreta al jove de Gavà i l'arbitre va xiular penal, transformat per Pedro, en el minut 12.

Cristian Tello, un dels golejadors de l'enfrontament.
L'Hospitalet no podia frenar l'equip barcelonista, que va triangular al minut 18 una jugada entre Cuenca, Xavi i Fàbregas, que va fer la passada de la mort per a Iniesta, que marcava a plaer. Uns minuts després L'Hospi va pagar cara una distracció d'un defensa, que va perdre l'esfèric a la frontal de la seva pròpia àrea davant Thiago, fent el tercer gol després de retallar al porter. Al minut 26 es lesionava Iniesta després d'una jugada on quasi va marcar, i era substituït pel jugador del filial Sergi Roberto. El conjunt riberenc continuava defensant-se dels atacs barcelonistes, que per mitjà de Xavi van aconseguir fer el quart gol local. L'entrenador del F.C. Barcelona, Pep Guardiola, va donar entrada al davanter del Barça B, Cristian Tello, que va substituir a Xavi. Abans d'arribar al descans, un córner favorable a L'Hospitalet va convertir-se en un contraatac que va aprofitar Tello, creuant la pilota al pal llarg del porter Craviotto

Iniesta estirat a terra després del xoc amb el porter de L'Hospi.
La segona part va començar com va acabar, amb un gol del Barça, obra de Cuenca, després de rebre una bona centrada per part de Tello. L'Hospi continuava sense crear perill, i al minut 53 va realitzar el primer canvi: entrava Haro per Mousa. Només dos minuts més tard Thiago feia un gol de penal, després d'una empenta de Viale a l'interior de l'àrea. A continuació, pel Barça entrava al camp Jonathan dos Santos substituïnt a Sergio Busquets. L'equip riberenc patia el joc ràpid del Barça i en una jugada a la contra rebia el vuitè gol,  per mitjà de Tello. A les files de L'Hospitalet va entrar Manel per Pitu i, a la jugada següent, l'esquadra visitant va tenir la seva primera ocasió de gol. Àngel Sánchez va llençar una falta a la frontal de l'àrea que Pinto va haver de refusar a córner. Isaac Cuenca faria l'últim gol del partit al minut 81, al rebre una passada en horitzontal de Fàbregas. Amb aquest resultat tan abundant, L'Hospitalet deia adéu a la Copa del Rei.       

Imatge amb el resultat final del partit.


Alineacions:


FC Barcelona: Pinto; Puyol, Piqué, Fontàs; Fàbregas, Xavi, Iniesta; Thiago, Sergio i Pedro.

CE L'Hospitalet: Craviotto; Hammouch, Castaño, Lucas Viale, Mousa; Rubén, Pitu, Corominas, Ángel Sánchez; Aday i David Prats.


Incidències:


Partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, disputat en el Camp Nou davant 56.480 espectadors. 


El jugador manxeg del Barça, Andrés Iniesta, va haver de rebre assistència sanitària, després de xocar amb el porter de l'equip rival.


No hay comentarios:

Publicar un comentario